Danilift A/S afvikler forhandlerskab af Palfinger lifte, men vil fortsat fungere som servicepartner



I mange år har Danilift A/S forhandlet Palfinger mandskabslifte i Danmark, men som et led i Palfingers globale plan om at øge fokus på denne produktgruppe overgår salget pr. 1. januar 2023 til Palfinger Danmark A/S. Dog forbliver Danilift A/S i Palfingers netværk som servicepartner. 

Med det nye år følger nogle ændringer hos Danilift A/S i forhold til virksomhedens samarbejde med den tyske Palfinger-koncern. Palfinger har nemlig iværksat en global plan, der skal sikre et større fokus på deres segment af løfteredskaber, og denne beslutning har betydet, at Palfinger Danmark A/S og Palfinger Sverige AB selv kommer til at stå for salget af Palfinger lifte fra det nye år.

Det er ellers en post, som Danilift A/S har bestredet i mange år indtil nu, men beslutningen beror på Palfingers ønske om at have større kontrol over salg og service af deres lifte. Danilift A/S vil altså pr. 1. januar 2023 ikke længere sælge Palfinger lifte.

"30 års erfaring med salg og service af bilmonterede lifte forsvinder ikke bare ud i det blå."

 

 

- Men der er ingen grund til at fortvivle, hvis du er indehaver af en Palfinger lift og plejer at indlevere den til service og eftersyn hos Danilift A/S, for vi vil fortsat fungere som servicepartner for Palfinger, udtaler direktør og indehaver Knud Erik Markussen.

- 30 års erfaring med salg og service af bilmonterede lifte forsvinder ikke bare ud i det blå. Danilift har mange servicekunder som selvfølgelig forsat kan føle sig helt sikre og regne med vores support.

Dermed kan du altså stadig få din Palfinger lift efterset og serviceret på et Danilift værksted eller af en kørende servicetekniker fra Danilift, præcist som du plejer – og det gælder i både Danmark og Sverige.

Danilift A/S ser frem til ligeledes at skærpe fokus på udvikling og produktion af Danilifts egne produkter, og i særdeleshed optioner og tilbehør til bilmonterede lifte, samt til at fortsætte samarbejdet med Palfinger-koncernen som servicepartner.

Sidder nogle af Danilifts kunder med spørgsmål i forbindelse med disse ændringer, skal I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte os. Vi tager gerne en snak med jer om det. 

 

Kontakt Danilift A/S

Top