Nyhedsbrev juni 2021



P570 til City Lift

Det massive gule lyn her – en Palfinger P570 – har vores salgschef Jørn Sigvard og tekniske chef Bjarne B. Jensen i sidste uge leveret hos City Lift i Taastrup. Her vil den kunne lejes ud, når der skal arbejdes i de højere luftlag: helt præcist op til 57 m – det er altså godt 15 m højere end Rundetårn!

Liften er monteret på et Volvo FM-460 chassis og vi har klargjort enheden på Danilifts produktionsværksted i Farsø, hvor den ikke har fået for lidt med options og ekstraudstyr, der gør liften endnu mere effektiv og behagelig at betjene.

Blandt andet har vi udstyret enheden med en elektrisk hejsemekanisme til underlægningsplader på køretøjets bagende. I kurven er der installeret varme i gulvet og i pulten, så operatørens fødder og hænder ikke fryser, når der arbejdes i kolde temperaturer - en option som er specielt udviklet hos Danilift. Enheden har desuden fået monteret en hydraulisk generator og fjernstyret kontrol til støtteben, og efter kundens specifikke ønske er der påbygget skabe til opbevaring af materialer mm. samt installeret en masse arbejdslamper. 

P570 til City Lift

Levering til City Lift

Den karakteristiske City Lift-gule farve er da heller ikke til at overse – en meget flot enhed, hvis vi selv skal sige det! Og liftens imponerende udlæg på hele 41 m blev selvfølgelig lige kørt ud til en test i solskinnet, da Jørn og Bjarne leverede den.

Levering til City Lift

Første arbejdsopgave hos de kongelige

Fredag har liften været på sin første arbejdsopgave, og så endda i meget fornemme omgivelser – nemlig på Amalienborg Slot. Her kommer dens imponerende arbejdshøjde og udlæg virkelig til sin ret. 

Ugen har desuden budt på en spændende – men endnu fortrolig – tur til Tyskland for to af vores kollegaer i Danilift, som har besøgt en meget speciel lokation hos en kunde. Vi kan desværre ikke røbe for meget endnu, men vi håber på at kunne fortælle jer meget mere om det i den nærmeste fremtid. Så stay tuned, for vi kan godt afsløre, at det bliver spændende!

Første arbejdsopgave hos de kongelige
Top